Рекламни материали Стефаника ООД

Да предизвикаш усмивка!

Стараем се всеки път, когато представим проект на наш клиент да се случи точно това. Да се усмихне. Това е достатъчно, за да разберем, че отново сме си свършили работата добре. 🙂

Стефаника ООД е наш дългогодишен партньор, за когото сме изработвали не един или два рекламни материала, промишлени етикети или брандиране на транспортни средства… Рекламните карета за Билла, Кауфланд, CBA също са наше дело.

Не веднъж студиото ни е било препоръчвано от нашите приятели от Маслини Стефаника.

delphi

Семпли и стойностни визии.

Винаги, когато е възможно, представяме семпли проекти. Кичозните и шарените определено не са ни по вкуса. Това, обаче е невъзможно всеки път. В редица визии е наложително да се ползват множество продукти, всеки със свой дизайн. И става много интересно… 🙂

И представяне в Интернет.

Интернет сайтът на “Стефаника” ЕООД дава ясна представа за предлаганите от компанията продукти.

Но сме заложили и на нещо полезно. В блога потребителите ще открият интересна информация за маслините и зехтина. Теми, в които разискваме полезните свойства на тези дарове от Боговете. Не липсват и рецепти, в които главни герои са любимите ни продукти.

Социалната мрежа. Facebook.

Каква ще е тази модерна компания, без присъствие в най-голямата социална мрежа?
Смело можем да твърдим, че Фейсбук страницата на Маслини Стефаника е най-силната и добре поддържана страница на българска компания от този бранш.

Тя определено е нашата гордост!

С близо 10 000 последователя и повече от 70% постоянно ангажирани със страницата. Това вече е нещо!
Всеки ден уникални и интересни публикации, свързани с продуктите на компанията, забележителности и интересни места за посещение както в България, така и в родината на продуктите на “Стефаника” ООД – Гърция.

"Отново добра работа!" Това е.

Разбира се, има моменти, в които сме прехвърляли обявения срок за изработка. Разбира се, не всеки проект е одобряван от първия път. Но… Доволни сме от реакцията на клиента, когато види готовия продукт. И одобри нашите усилия.

Радваме се, че и този път се получи!

Благодарим на “Стефаника” ООД за задачите, които ни възлага.